STJEPAN VIDOVIĆ

RIJEŠEN MISTERIJ NESTANKA SUMJEŠTANINA MUČKI UBIJENE JASMINE DOMINIĆ IZ PALOVCA Pronašli ga na jadranskoj obali nakon 5 mjeseci: Radio je kao sezonac

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 17.09.2019. u 23:09

nestali.hr, CROPIX

53-godišnji Stjepan Vidović iz međimurskog sela Palovca koji se od travnja vodio kao nestala osoba, pronađen je živ, javlja lokalni portal eMeđimurje.

Stjepan Vidović udaljio se 25. travnja od kuće u Sportskoj ulici 28, gdje je živio s obitelji.

- Sad se više priča o nestanku našeg mještanina koji je otišao od kuće - izjavila je reporterima Jutarnjeg u svibnju prodavačica u mjesnoj trgovini odgovarajući na pitanje o slučaju ubijene Jasmine Dominić.

Sportska je ulica nedaleko od one u kojoj je nađeno tijelo Jasmine Dominić, a Vidoviću sve do danas nije bilo ni traga ni glasa. Otišao je od kuće odjeven u traper jaknu, svijetloplavu majicu i traperice.

Informacija o pronalasku Vidovića potvrđena je u PU međimurskoj, a kako su rekli za eMeđimirje, pronađen je na području Jadrana gdje je radio tijekom turističke sezone.

Podsjetimo, Palovec je selo koje je u fokus javnosti dospjelo nakon što je ondje otkriven stravičan zločin. Naime, ondje je u škrinji obiteljske kuće, 19 godina nakon nestanka, pronađeno tijelo Jasmine Dominić.

Za to je ubojstvo osumnjičena njena sestra Smiljana Srnec koja čeka početak suđenja.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo