OTVORENI RAT U SDP-u

SABINA GLASOVAC BRUTALNO SPUSTILA BERNARDIĆU: Njemu je životni moto 'Sve za fotelju, fotelju ni za što'. Tko ga ne zna, skupo bi ga platio

 
Sabina Glasovac, Davor Bernardić
 Jure Miskovic, Damjan Tadic / CROPIX

U otvorenom ratu koji se vodi između predsjednika SDP-a Davora Bernardića i njegovih oponenata čije jezgro čine saborski zastupnici (barem njih 23) više se ne biraju oružja. U zadnjim napadima na zastupnike koji bi ga smaknuli s čela stranke Bernardić ih je optužio da nisu pravi predstavnici stranke jer ih je Zoran Milanović stavio na liste za Sabor, a na to nadovezuje projekt kojim neki u stranci žele SDP izručiti HDZ-u.

Na to mu je na Facebooku odgovorila zastupnica Sabina Glasovac, i to brutalno. Prikazala ga je najvećim foteljašem, te čak objavila tablicu njegove političke karijere.

Sabina Glasovac
Zastupnica Sabina Glasovac objavila je tablicu političke karijere šefa SDP-a Davora Bernardića.

"Čujem da nas Predsjednik u nekoj jučerašnjoj emisiji optužuje da smo svi mi u Saboru jer nas je na listu stavio Zoran Milanović, bez da smo to zaslužili svojim radom. Ispričavam se svekolikom pučanstvu što sam nakon 20 godina društvenog volonterskog angažmana konačno dobila priliku zadnje dvije i pol godine zastupati građane u Hrvatskom saboru. Nadam se da vas/ih nisam iznevjerila. No, dosta o meni. To je ono što se govori. Ajmo vidjeti tko to govori. Pitam ja vas, čiji je ovo politički, možemo reći i źivotni “ratni put”? Koliko ima staža izvan poliitke? Tko ga je stavljao na raznorazne liste od njegove 18. godine? Tko je cijeli život u nekoj fotelji? I još nešto, sve što danas je, može zahvaliti Bandiću, Brumniću i Milanoviću. Prvom jer ga stvorio. Drugom jer ga održavao. Trećem jer ga je instaliranjem Rajka Ostojića za kandidata za gradonačelnika u zadnji tren spasio od potopa na lokalnim izborima i omogućio mu da i dalje nakon 20 godina života u i od politike i dalje bude “mlada nada” i “nova snaga”. Uz životni moto: “Sve za fotelju, fotelju ni za što”. Tko ga ne zna, skupo bi ga platio", napisala je Glasovac na Facebookou.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 19:30