'PROVJERENO'

SAMOPROZVANI KIROPRAKTIČAR ANTE PAVLOVIĆ TERORIZIRA CIJELO SELO Hoda polugol sa sjekirom, napada i skida se pred mještanima

 
 provjereno/Nova TV

Ante Pavlović, samoprozvani kiropraktičar, široj javnosti je poznat po skandaloznom i nasilnom ponašanju zbog kojeg je više puta završio u zatvoru, a u novinari emisije Nove TV 'Provjereno' otkrivaju kako stanovnici Donjeg Dragonošca i dalje žive pod njegovim terorom dok ih svakodnevno snima i zastrašuje te hoda polugol sa sjekirom u ruci.

U posljednjem incidentu skočio je vozačici na automobil, pokazivao spolovilo i udarao štapom po automobilu. Tada je bio uhićen i pušten. No nisu samo zbog tog incidenta mještani zvali 'Provjereno', već i zbog čovjeka kojeg je samoprozvani doktor Ante odlučio liječiti.

U kućici usred šume bez struje i vode živi čovjek od otprilike 60 godina, a Ante tvrdi da se brine o njemu. Iako govori da mu čovjek stalno bježi, Ante ga je pronašao, pa opet pozvao 'Provjereno'. Pred kamerama mu je naređivao da se skine i rekao: 'Ti si se sakrio. Ja sam mislio da si umro. Dva dana i noći se nije htio vraćat, mislio me zavarat. Ti misliš mene zaj****, dosjetljivo đu***'.

Provjereno/Nova TV

Provjereno/Nova TV

Od hladnoće proteklih zima čovjeku su otpali nožni prsti, u lošem je stanju i treba pravog liječnika, a u bolnicu nije otišao jer je odgovornost za liječenje preuzeo Ante: „Kakvu bolnicu kad ja to radim? Ja to dezinficirao hidrogenom i to sve”. Iako Ante tvrdi da mu pomaže, sve podsjeća na torturu nemoćnog čovjeka: „Sad će on ići na kupanje u jezero ako se meni prohtije! Hoćeš ići sa mnom? Kaži hoću. - Ja ne znam plivat. - Pa idemo u plitko. Vidiš ti. Ja sam inteligentniji od tebe. Ja imam 4 fakulteta”.

Mještani su očajni i u strahu, a nestaje im strpljenja i tolerancije. Jedino kada Ante završi pod nadzorom jest kada fizički nasrne na nekoga, a posljednji dulji boravak u zatvoru priskrbio si je zlostavljajući dječaka od kojeg je tražio da pokaže spolovilo i istukao ga bičem. Sve je objavio i na svom YouTube kanalu, gdje redovito objavljuje snimke susjeda koji se gotovo 30 godina suočavaju s terorom i institucionalnim ignoriranjem koje ne rješava problem u korijenu: „Jer to godinama tako evo traje i tu je jedino mir kad je gospodin Pavlović u zatvoru”.

Cijelu priču pogledajte u emisiji 'Provjereno' u četvrtak u 22:20 na Novoj TV!

Provjereno/Nova TV

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 23:31