DA IMAJU PROFILE...

Sanader i Kosor više nisu prijatelji na Facebooku

    AUTOR:

  • OBJAVLJENO:
  • 05.01.2010. u 12:34

Netokracija.com

Ekipa sa stranice Netokracija.com je nedavni sukob na relaciji Sanader-premijerka Kosor odlučila pretvoriti u Facebook svađu u koju se uključuju Hebrang, Bebić, Josipović i Bandić

ZAGREB - Politička previranja u zemlji poput Hrvatske vrlo često dosade i počnu ići na živce. Ništa drugačije nije bilo ni s nedavnim povratkom Ive Sanadera u političke vode te njegovog isključenja iz stranke.

Međutim, u svemu ozbiljnom vrlo lako se može naći i nešto duhovito. Najbolji je primjer za to ekipa sa stranice Netokracija.com koja je nedavni sukob na relaciji Sanader-premijerka Kosor odlučila pretvoriti u Facebook svađu.

Uzevši klasični obrazac Facebooka Netokrati su ispisali ključne Sanaderove odluke u obliku statusa, a razilaženje u mišljenju s premijerkom kao 'prekid veze'.

U cijelu su satiričnu priču uvedeni i 'igrači sa strane' poput Ive Josipovića, Andrije Hebranga i Milana Bandića koji svojim upadicama dodatno 'začinjuju' svađu.

- Kolega Nikola Plejić i ja zapitali smo se kako bi se gospođa Kosor i gospodin Sanader snašli na društvenim mrežama? S obzirom da je Facebook najpopularnija društvena mreža u Hrvatskoj, mislim da je primjeren za ilustraciju večerašnjih događanja u uvijek nam popularnoj politici. Scenarij smislio Nikola Plejić, a ilustrirao i fotošopirala moja malenkost - zaključio je Ivan Brezak Brkan, internet strateg i urednik Netokracije.

Pogledajte što su dečki napravili i nasmijte se.

Izdvajamo