RUŠE PREDRASUDE

SDP objavio da će za njih svirati Gazde, a Brkić kampanju započeo s majicom 'Johnny Cash'

 / Facebook

Čini se kako su dvije vodeće stranke u Hrvatskoj odučile zamijeniti svoj pristup glasačima. Naime, SDP, inače naklonjen rokerskom izričaju, angažiravši tamburaški sastav za kampanju odlučio se sa svojom Narodnom koalicijom očito približiti narodnim masama.

- Gazde na narodnim druženjima! - najavio je na svom Facebook profilu SDP-ov Gordan Maras, prvi na listi Narodne koalicije u drugoj izbornoj jedinici.

- Drago mi je da će sa nama tijekom kampanje na nekoliko Narodnih druženja biti i jedan od naših najboljih tamburaških bedova, Gazde. Prvu svirku će imati u Križevcima na Narodnom druženju 29.08. od 19h - napisao je član SDP-a, stanke koja je u prošlim kampanjama angažirala mahom 'rokere', poput Parnog Valjka, Majki, Urbana, Gibonnija, Detoura, Let3...

S druge strane, glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić, s 14. mjesta u drugoj izbornoj jedinici u predizbornu kampanju je krenuo odjeven u majicu na kojoj piše Johny Cash.

Ispred Osnovne škole Antuna Mihanovića u Gornjoj Dubravi čiji je bio učenik fotografirao se kako sjedi na stepenicama, a onda to objavio na Facebooku, gdje je napisao:

- Naša djeca su naša budućnost, zato smatram da su kapitalna ulaganja u škole i sve što našoj djeci donosi bolje sutra, prioritet razvoja zemlje! Bolji život naše djece, jamac su boljeg života u Hrvatskoj! Zadovoljna djeca, kojima zemlja pruža sve što im je potrebno za njihov razvoj i obrazovanje, zadovoljna su i ostaju u svojoj zemlji! Zato HDZ ima rješenja koja jamče kvalitetne uvjete školovanja naše djece i jamče bolju i sigurniju obrazovnu budućnost! U ovim izborima je važno prepoznati tko ima realna rješenja za bolje sutra i tko realno može postići da se glas građana čuje u Hrvatskom saboru – to je svrha ovih izbora! Borba za kapitalna ulaganja i ulaganja u obrazovanje se vodi u Hrvatskom saboru i ja želim biti Vaš glas! Moramo se boriti u Hrvatskom saboru za život kakav bi trebao biti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 07:29