DOMAGOJ HAJDUKOVIĆ

SDP-ov ZASTUPNIK KOJI JE JUČER IZBAČEN IZ SABORNICE OPISAO ŠTO SE DOGODILO 'Priznajem, izgubio sam živce... To mi se ne događa često'

 
 CROPIX

SDP-ov saborski zastupnik Domagoj Hajduković jučer je izbačen iz sabornice tijekom rasprave o interpelaciji. Izbacio ga je predsjedavajući, HDZ-ov Milijan Brkić.

Hajduković je za N1 rekao da je malo izgubio živce te da mu se takvo što ne događa često. Objasnio je što se dogodilo.

'Kada netko imputira da netko ne želi pobjedničku hrvatsku vojsku ili da je netko manje ili više domoljub... Posebno kad to dolazi od stranke u kojoj je ministar lažirao ratni put. Tko o čemu, HDZ o domoljublju...', kaže Hajduković i dodaje da nije on psovao u sabornici te da je povreda Poslovnika bila očita te je on kao zastupnik učinio jedino što je mogao.

'Pokušavali su prebaciti priču na to da propitujemo ministra Krstičevića kao vojnika ili čovjeka. Rasprava nije bila o tome, nego o kupnji zrakoplova. Premijer je preuzeo odgovornost za to i sada je sva odgovornost na njemu', rekao je Hajduković za N1.

Kada je riječ o interpelaciji, Hajduković je rekao da nije jedini smisao izglasati ju, već raspravljati o tome u političkoj i široj javnosti.

Zagreb, 081116. 
Draskoviceva 23.
Prostorije Mosta.
Press konferencija Domagoja Hajdukovica kandidata za predsjednika SDP-a koji se odrekao se svoje kandidature i svoj glas dao Davoru Bernardicu.
Na fotografiji: Domagoj Hajdukovic.
Foto: Goran Mehkek / CROPIX
CROPIX
Domagoj Hajduković

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 23:38