KLUB ZASTUPNIKA

SDSS JUTROS IZNENADA OTKAZAO PRESICU PA SE OGLASIO 'Pozdravljamo efikasno postupanje institucija, ali smo zabrinuti zbog kampanje u medijima'

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 29.08.2019. u 12:06

Zagreb, 230819.
Konferencija za medije kluba zastupnika SDSS-a u Hrvatskom saboru s temom napada na Srbe s podrucja Knina, na kojoj su sudjelovali Milorad Pupovac, Boris Milosevic i Dragana Jeckov.
Foto: Boris Kovacev / CROPIX
Boris Kovačev / CROPIX

Dragana Jeckov, Milorad Pupovac i Boris Milošević

 

Klub zastupnika SDSS-a pozdravio je u četvrtak brzo i efikasno postupanje državnih institucija u pronalaženju počinitelja napada na pripadnike srpske zajednice i ujedno izrazio zabrinutost zbog kampanje koja je u medijima vođena protiv žrtava napada i onih koji su stali u njihovu obranu.

"Klub zastupnika SDSS-a pozdravlja brzo i efikasno postupanje državnih institucija u pronalaženju počinitelja napada na pripadnike srpske zajednice u Hrvatskoj. Ujedno izražavamo zabrinutost zbog kampanje koja je u medijima vođena protiv onih koji su bili žrtve napada, kao i protiv nas koji smo stali u njihovu obranu i upozorili na atmosferu u kojoj su takvi napadi mogući", stoji u priopćenju te stranke.

SDSS apelira, ne samo u interesu srpske zajednice nego i u interesu cijelog društva, da se osvijesti važnost borbe protiv onih koji stvaraju atmosferu mržnje, netolerancije i nasilja i protiv daljnjeg širenja takve atmosfere u društvu.

Klub zastupnika SDSS-a trebao je danas u Hrvatskom saboru održati konferenciju za novinare o aktualnim događanjima, no jutros ju je otkazao.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo