NASTAVAK POLITIČKE BORBE

ŠKORO OBJAVIO DA ĆE ISPUNITI OBEĆANJE Osniva politički pokret: 'Neće me zaustaviti ni virusi ni podvale, pratite uskoro uživo na mom Facebooku'

 
Miroslav Škoro
 Matija Djanjesic / CROPIX

Bivši predsjednički kandidat Miroslav Škoro nakon poraza na izborima najavio je nastavak političke karijere i pripreme za parlamentarne izbore.

Prije dva tjedna poručio je u podužoj objavi na Facebooku da s partnerima koji su ga podržali u utrci za Pantovčak intenzivno razgovara o nastavku suradnje, napomenuvši da je riječ među ostalim o Mostu, Hrvatskim suverenistima (Hrast, Hrvatska konzervativna stranka i Blok za Hrvatsku) i Zelenoj listi. Izrazio je nadu da će u što skorijem razdoblju postići konačan dogovor, koji će biti u najboljem interesu Hrvatske.

Večeras se ponovno oglasio na Facebooku, ovaj put kratkom porukom.

- Kako sam i obećao, do kraja veljače osnovat ću politički pokret koji će promijeniti Hrvatsku. Neće me zaustaviti ni virusi ni podvale. Pratite sve uskoro uživo na mojoj Facebook stranici. Hvala vam na strpljenju i povjerenju, napisao je Škoro.

S obzirom da do kraja veljače imamo samo još dva dana, petak i subotu, na osnivanje Škorina političkog pokreta ne bi trebalo dugo čekati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 11:09