IMA SVOJE RAZLOGE

ŠKORO OTKAZAO KONCERT U KNINU KOJI JE TREBAO ODRŽATI ZA DAN POBJEDE Neočekivana odluka iznenadila je gradske vlasti, njegov menadžer sve razjasnio

Miroslav Škoro
 Tomislav Kristo / CROPIX

Nakon što je u nedjelju putem video objave na Facebooku službeno objavio da će se kandidirati na nadolazećim izborima za predsjednika Republike Hrvatske, hrvatski pjevač Miroslav Škoro u ponedjeljak je preko svog menadžera Miljenka Ćurića obavijestio kninske gradske vlasti da 5. kolovoza na proslavi Dana pobjede i domovinske zahvalnosti neće održati prethodno dogovoreni koncert jer ne želi da se taj praznik povezuje s predstojećim izborima, piše Novi list.

"Morao sam obavijestiti zamjenicu gradonačelnika Kristinu Perić da Škoro neće moći 5. kolovoza nastupiti u Kninu. Nakon objave kandidature za predsjednika Republike, Škoro je donio odluku da taj dan neće imati koncert nigdje u Hrvatskoj, zato što ne želi da se ovaj veličanstveni hrvatski praznik na bilo koji način povezuje s predstojećim izborima", rekao je Ćurić za Novi list.

S obzirom na to da je još prošle godine dogovoreno da će Škoro toga dana nastupiti na kninskom glavnom trgu te da će biti glavna glazbena zvijezda proslave Oluje, ovakav razvoj događaja iznenadio je gradonačelnika Knina Marka Jelića.

"Ne znam je li se prošle godine, kad smo sa Škorom dogovorili koncert, on planirao kandidirati za predsjednika Republike. Izrazito se protivim miješanju proslave Oluje s bilo kakvom politikom i izborima. Zato vjerujem da nije bilo razloga da Škoro ne dođe 5. kolovoza u Knin i normalno odradi koncert koji naš grad financira. S njegovom se kandidaturom za nas apsolutno ništa nije promijenilo. Možda je Škoro bio pod stanovitim medijskim pritiskom. Ali, postupio je kako je smatrao potrebnim i odabrao svoj put. Nema problema", rekao je Jelić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 13:15