PODBADANJE NA FACEBOOKU

ŠKORO SPREMAN ZA SUČELJAVANJE 'Nadam se da će Kolinda dobiti dozvolu premijera i da će debata biti iza podneva kako bi se Milanović naspavao'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 18.10.2019. u 12:51

Zagreb, 230819. Crkva sv. Mihaela, Gracani.
Misa, posljednji ispracaj i pokop posmrtnih ostataka 294 osobe ekshumirane na podrucju Gracana, a koje su ubijene na samom kraju Drugog svjetskog rata ili u poslijeratnom razdoblju. Na fotografiji: Miroslav Skoro.
Foto: Goran Mehkek / CROPIX
Goran Mehkek / CROPIX

Miroslav Škoro

 

Zoran Milanović pozvao predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović na sučeljavanje. Ne neposredno uoči predsjedničkih izbora, već ovih dana. Danas je stigao odgovor Pantovčaka na bačenu rukavicu u kojem kažu da predsjednica nema razloga sučeljavati se s građaninom Milanovićem.

U raspravu se u petak rano poslijepodne uključio i predsjednički kandidat Miroslav Škoro. Na Facebooku je poručio da onaj tko želi biti hrvatski predsjednik ne smije bježati od sučeljavanja.

"S radošću ću se odazvati svakom sučeljavanju s gospođom Grabar-Kitarović i gospodinom Milanovićem. Nadam se da će aktualna predsjednica dobiti dozvolu premijera da se odazove ovom izazovu. Ovom prigodom javno upućujem zamolbu organizatorima da sučeljavanja budu iza podne, da se gospodin Milanović stigne razbuditi, a njega molim da svakako ponese ugovore s klijentima s kojima je radio posljednje tri godine", napisao je Škoro i nastavio:

"Nema skrivanja iza poslovne tajne jer hrvatska javnost mora znati jesu li oni koji su financirali gospodina Milanovića, nakon što je prestao biti premijer, vraćali neke stare dugove ili su pak u njega ulagali za slučaj da pobijedi na predsjedničkim izborima", kaže Škoro.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo