'NEMOJ PRIJAVITI SUDAR'

ŠOU NAKON PROMETNE NESREĆE Pijani se zabili u autobus, tukli vozača i vrijeđali policajce, pa ometali očevid bacajući se po cesti!

Zadar, 280116.U prometnoj nesreci koja se jutros dogodila na krizanju kod Tankerkomercove marine, sudarili su se gradski autobus tvrtke Liburnija i Hyundai SUV zadarskih registarskih oznaka. U sudaru je nekoliko osoba ozlijedjeno, ali jos je nepoznato o kakvim se ozlijedama radi. U tijeku je policijski ocevid, a promet se odvija otezano.Na fotografiji: mjesto sudara.Foto: Luka Gerlanc / CROPIX
 Luka Gerlanc / CROPIX / Gerlanc 2013

Vozač Liburnijinog autobusa koji je u četvrtak navečer oko 19,30 vozio Ulicom Franka Lisice Zadru nije ni sanjao što će mu se sve dogoditi u trenutku kada je u stražnji dio njegovog autobusa udario osobni automobil. Vozač (58) je u jednom trenutku zaustavio autobus, a onda ga je u stražnji kraj udario Golf sa zadarskim tablicama kojim je upravljao 34-godišnji E.E. i to s 1,6 promila alkohola u krvi, piše Zadarski.hr .

Nakon udara, stoji u policijskom zapisniku, iz Golfa su izašla dvojica suputnika, 31-godišnji M.E. i 34-godišnji M.E., pa su krenuli uvjeravati Liburnijinog vozača da sudar ne prijavljuje policiji. Pritom je 31-godišnjak i udario vozača, a iz autobusa su ih izbacili policajci.

Ali, ni tu nije bio kraj: nervozni suputnici iz Golfa su vrijeđali i policajce, a 31-godišnji M.E. je potom ometao očevid – bacajući se po cesti!

Sva trojica su privedena, a vozač Golfa je prijavljen zbog izazivanja prometne, dok su njegovi suputnici zaradili i prijave za napad na Liburnijinog vozača, vrijeđanje policajaca i ometanje očevida.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 02:05