BOLJI OD LOVCA

SPLITSKI FOTOREPORTER POBIJEDIO KOTIGU U 'POTJERI' Evo koliki je iznos podijelio s ekipom nakon slavlja u popularnom kvizu

 
Krešimir Sučević Međeral, Morana Zibar, Tarik Filipović i Dean Kotiga
 Promo / HRT

Čak 112.000 kuna osvojili su u večerašnjem napetom izdanju HTV-ovog kviza 'Potjera' zagrebački dramaturg Natko Jurdana, student Ivan Cota iz Promine, te fotoreporter Hanza Medije i splitski gradski vijećnik Jakov Prkić. Kako je Riječanka Suzana Matković u srazu s lovcem Deanom Kotigom ispala na ploči, osvojeni novčani iznos spomenuti je trojac podijelio na jednake dijelove, piše Slobodna Dalmacija.

Pobjednička je ekipa u dvije minute odgovorila na samo šest pitanja, te imala tek devet koraka prednosti pred lovcem. Srećom po njih, Dean Kotiga je malo zapeo, pa su ga Natko, Ivan i Jakov u dva navrata uspjeli vratiti natrag, a na kraju i pobijediti i podijeliti lijepu novčanu svotu.

- Ovo mi je drugi pokušaj u kvizu 'Potjera'. Srećom, bio je uspješan. Iako smo kao ekipa vrlo dobro odigrali prvi dio kviza, nakon loše odigrane završne potjere nismo očekivali da će Dean Kotiga zapeti na devet odgovora. To se uistinu rijetko događa... Dean je uistinu poseban, ima izvanredan smisao za humor koji često balansira na granici ironije i sarkazma. To mogu samo rijetki. Stvarno ga je užitak gledati i slušati – kazao je Jakov Prkić hvaleći odličnu ekipu 'Potjere', osobito njezin ženski dio koji priprema natjecatelje.

- Tarik je pravi profesionalac, a svi lovci izvanredni znalci. Zahvaljujući njima kvizovi i kviz natjecanja su i postali toliko popularni – dometnuo je Prkić za Slobodnu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:05