SANJA MUSIĆ MILANOVIĆ

ŠPRAJC MILANOVIĆEVU SUPRUGU PITAO JE LI SPREMNA ZA PREDSJEDNIČKU KAMPANJU 'Pa jeste li mu dali zeleno svjetlo? Siguran sam da mora vas pitati...'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 11.06.2019. u 23:11

Zagreb, 110916.
Krajiska ulica.
Predsjednik SDP-a Zoran Milanovic u 11h je obavio glasanje na izvanrednim parlamentarnim izborima.
Na fotografiji: Zoran Milanovic i supruga Sanja Music Milanovic.
Foto: Darko Tomas / CROPIX
Darko Tomas / CROPIX / CROPIX

O mogućoj predsjedničkoj kandidaturi bivšeg hrvatskog premijera i nekadašnjeg šefa SDP-a Zorana Milanovića špekulira se već dulje vrijeme, no on o tome nije dao nijednu konkretnu javnu izjavu.

U utorak je povodom potpuno druge teme u emisiji RTL Direkt gostovala njegova supruga Sanja Musić Milanović, koja na kraju razgovora nije mogla izbjeći pitanja voditelja Zorana Šprajca o mogućoj kandidaturi njezina muža.

- Jeste li spremni za predsjedničku kampanju?, pitao ju je Šprajc, na što je ona odgovorila: - Ja se bavim kampanjom 'Živjeti zdravo', to je dosta posla.

Na pitanje je li Zoranu Milanoviću dala zeleno svjetlo jer je 'siguran da mora vas pitati', Sanja Musić Milanović je dvaput ponovila: - Mene ne mora pitati.

Podsjetimo, u najnovijoj anketi koju je Promocija plus provela za RTL, Milanović osvaja simpatije 19,8 posto ispitanika. Rejting mu je u odnosu na prethodno istraživanje porastao za oko četiri postotna boda, no i dalje je daleko iza aktualne predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, koju u najnovijem CRO Demoskopu podržava 34,5 posto ispitanika.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo