VODIO JE RESOR PRAVOSUĐA

ŠPRLJE SE NAKON SMJENE SUOČAVA S REALNOŠĆU, IAKO MOST TVRDI DA JE I DALJE MINISTAR Sutra je trebao otvoriti obnovljenu zgradu suda, ali sve je otkazao

Ante Šprlje
 CROPIX

Smjena trojice ministara u Vladi Republike Hrvatske već se odrazila na rad nekih ministara i protokolarne i radne obveze za petak koje su naprasno otkazane.

Tako je u četvrtak u 20.30 sati iz kabineta ministra pravosuđa Ante Šprlje medijima poslana obavijest o otkazivanju za petak najavljenog službenog zatvaranja projekta obnove zgrade karlovačkih pravosudnih tijela. U obavijesti medijima stoji:

- Službeno zatvaranje projekta „Poboljšanje kvalitete i učinkovitosti pravosudnog sustava kroz razvoj infrastrukture i bolje upravljanje” te predstavljanje obnovljene zgrade pravosudnih tijela, koje je bilo planirano za sutra, 28. travnja 2017. godine u Karlovcu, se odgađa. Novi termin odražavanja svečanosti zatvaranja Projekta javit ćemo Vam naknadno. Ispričavamo se na kratkoći dostave odgode i zahvaljujemo Vam se na razumijevanju.

Na otvaranju koje je trebalo biti u petak u 10 sati trebao se obratiti ministar Ante Šprlje, veleposlanica Kraljevine Norveške u Republici Hrvatskoj Astrid Versto, gradonačelnik Grada Karlovca Damir Jelić i predsjednik Županijskog suda u Karlovcu Ante Ujević, a svečanosti je trebao biti nazočan i glavni državni odvjetnik Dinko Cvitan.

Projekt u kojem su obnovljene zgrade Županijskog suda u Karlovcu, Općinskog suda u Karlovcu, Prekršajnog suda u Karlovcu, Stalne službe u Karlovcu Trgovačkog suda u Zagrebu, Županijskog državnog odvjetništva u Karlovcu i Općinskog državnog odvjetništva u Karlovcu trebao je biti svečano zatvoren u petak ujutro, a novinari i uzvanici trebali su obići objekte.

No, sve je otkazano nakon smjene ministra Šprlje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 11:52