SKANDALOZNO PONAŠANJE

SRAMOTNI ISPAD ISTARSKOG POLITIČARA Vulgarno uzvratio novinarki koja ga je pitala o njegovoj imovinskoj kartici: 'Više puta je ponovio istu prostotu'

 
Nivio Stojnić (u krugu), načelnik općine Tar Vabriga
 CROPIX / Načelnik.hr

Novinarka Glasa Istre koja izvještava o imovinskim karticama načelnika općine Tar Vabriga Nivija Stojnića, suočila se s njegovim izrazito neprimjerenim i prostačkim ponašanjem.

U njegovoj je imovinskoj kartici više nelogičnosti, a najnovija je ta da nije prijavio i svoj OPG. Zato ga je novinarka i nazvala.

Novinarka Chiara Bilić upitala je Stojnića o imovinskoj kartici, a on joj je u telefonskom razgovoru rekao neka mu 'po**ši k***c'.

'Nazvala sam gospodina Stojnića danas oko 11.40 sati da ga upitam zašto u svojoj imovinskoj kartici nije naveo svoj OPG. On je na to u više navrata ponavljao istu prostotu - "oćete mi po…iti k…c, možete mi po…iti k…c". Ja sam ga potom upitala ako to znači da mi neće odgovoriti na pitanje, a on je i dalje ponavljao istu rečenicu. Tu je naš razgovor završio. Iznenadila me njegova reakcija budući da je do sada bio uglavnom smiren i ljubazan', rekla je novinarka Glasa Istre, Chiara Bilić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 13:15