POVRATAK ZBOG KORONAVIRUSA

SREDNJOŠKOLCI IZ OMIŠA IZ PREVENTIVNIH RAZLOGA VRAĆAJU SE S EKSKURZIJE U ITALIJI 'Neće u karantenu, nisu bili na zaraženim područjima, nema bolesnih'

 Stefano Costantino / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pedesetak učenika srednje škole Jure Kaštelan iz Omiša zbog mjera predostrožnosti vraćaju se s trodnevnog izleta u Italiji u kojoj su posjetili Padovu, Veronu i Veneciju, javlja HRT.

Ravnateljica srednje škole poručuje da nema razloga za paniku i neće ih se smjestiti u karantenu jer nisu bili na zaraženom području. Podjelit će im letke s informacijama kako pustupati ako se pojave bilo kakvi simptomi. Uskoro se očekuje njihov dolazak na granični prijelaz Pasjak.

- Mi smo se čuli prije otprilike sat vremena s našim voditeljima, nastavnicima koji su sa učenicima na izletu. Djeca su odlično, nema bolesnih, sve je u redu, nema potrebe ni z akakovm panikom. Nastavnici su u kontaktu s roditeljima, oni su završili zapravo svoj izlet, vraćaju se i na putu su za Hrvatsku, kazala nam je putem telefona Tereza Srdelić, ravnateljica Srednje škole Jure Kaštelan Omiš.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:16