ODLUČIO RAŠČISTITI PRLJAVU IGRU

SREO JU JE TRI PUTA, ALI NIJE BIO LJUBAVNIK TE ŽENE Glavni tajnik SDP-a Igor Dragovan uvučen u seks skandal s direktoricom s HRT-a

Dragovan, prema riječima njegova prijatelja, eksplicitno odbacuje bilo kakvu vezu s dotičnom ženom
 Goran Mehkek / CROPIX

ZAGREB - Zastupnik SDP-a koji je u središtu seksualnog skandala je Igor Dragovan, glavni tajnik SDP-a i predsjednik kluba zastupnika SDP-a.

On nije htio razgovarati o tome, ali njegov prijatelj rekao nam je: “Nikada nije bio ljubavnik te žene. U životu su se susreli doslovno tri puta, a posljednji put prije šest mjeseci, i između njih nikad nije bilo ničega. Ništa ne skriva i zbog toga je odlučio raščistiti ovu prljavu igru”, ispričao je dužnosnik SDP-a o svojem prijatelju koji je ovih dana, protiv svoje volje, uvučen u seks-skandal, zbog čega je angažirano i Državno odvjetništvo.

Prema informacijama objavljenim u Jutarnjem listu, Dragovan je prijavio DORH-u prijetnje koje mu je upućivao nepoznati muškarac, koji ga je ucjenjivao SMS porukama i dovodio u vezu sa svojom suprugom zaposlenom na Hrvatskoj televiziji.

Neslužbeno se doznaje kako je privedeni muškarac priznao da nema nikakvih konkretnih dokaza da je SDP-ov zastupnik ljubavnik njegove žene. A supruga spomenutog muškarca i zaposlenica HRT-a u međuvremenu je suspendirana odlukom glavnog ravnatelja Gorana Radmana te joj je zabranjen ulazak u zgradu na Prisavlju.

Dragovan, prema riječima njegova prijatelja, eksplicitno odbacuje bilo kakvu vezu s dotičnom ženom.

- Sve je potpuno besmisleno jer oni nisu imali nikakvu vrstu odnosa. A u tehničkom smislu, radi se o banalnom pokušaju da ga se kompromitira jer je u optjecaju jedna jedina fotografija na kojoj je ta žena potpuno sama. On nema što skrivati, međutim, smatra da je sve ovo jako ružno.

Prema riječima prijatelja, radi se o prljavoj igri, koja je, najvjerojatnije, plasirana iz protivničkih političkih krugova. Premda nisu izrijekom spomenuli niti jednu stranku, iz reakcija je prilično izvjesno kako vjeruju da su u sve upetljani pojedini opozicijski krugovi. Zato je Dragovan odmah s čitavom pričom upozorio premijera Zorana Milanovića, a istodobno zatražio pomoć istražnih tijela. Uvjeren je, kažu prijatelji, da će DORH vrlo brzo dovršiti postupak i okončati ucjenu kakve do sada (barem ne javne) nije bilo u visokoj hrvatskoj politici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:42