SAD JE NA SIGURNOM

SRETAN KRAJ DRAME KOD HOTELA PORIN Azilant se popeo s omčom oko vrata na toranj, prijetio da će se ubiti, policajci ga uspjeli nagovoriti da se spusti

 CROPIX

Kod Hotela Porin odvijala se u petak poslijepodne prava drama. Naime, jedan od azilanata prijetio je da će se baciti s telekomunikacijskog tornja, na koji se popeo s omčom oko vrata. Neslužbeno se doznaje da je 51-godišnji muškarac ogorčen odbijanjem azila, piše N1.

Na teren su izašli vatrogasci kao i dva policijska kombija, a policija je osigurala mjesto i molila sve da se udalje od tornja. N1 je potvrdio da je akcija spašavanja azilanta završila nešto prije 15 sati. Predao se policiji, spušten je s tornja i sada je na sigurnom.

- Konkretnih informacija još nemamo, ono što znamo jest da je riječ o 51-godišnjaku iz Iraka, kojemu je, prema riječima njegovih kolega, odbijen zahtjev za azil i već jako dugo čeka novi poziv za razgovor. Nezadovoljan je svojim statusom, već jako dugo čeka rješenje svoje situacije - kazala je ranije Katarina Zorić, glasnogovornica Crvenog križa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 13:22