DOBRA VIJEST

SRETAN KRAJ PRIČE O MEDICINSKOJ SESTRI KOJA JE NAKON NAJTEŽE NOĆI U BOLNICI SHVATILA DA JOJ JE UKRADEN AUTO Glavni ravnatelj policije: 'Našli smo ga!'

 CROPIX, Facebook

Pronađen je ukradeni VW Golf u vlasništvu medicinske sestre koji je pod okriljem noći sa subote na nedjelju, uoči velikog potresa koji je uzdrmao Zagreb, nestao s parkirališta u blizini bolnice Sveti Duh, a o čemu je Jutarnji pisao.

Informaciju o pronalasku vozila u ponedjeljak navečer potvrdio je glavni ravnatelj policije Nikola Milina tijekom svog gostovanja u HRT-ovoj emisiji Otvoreno, ali nije iznosio detaljnije informacije, dok je na tu vijest šefica Kriznog stožera Ministarstva zdravstva Maja Grba Bujević dočekala sa smiješkom i odobravanjem.

Podsjetimo, lopov je s Golfom 1.6tdi iz 2013. godine pobjegao nedugo prije prvog potresa koji je u nedjelju pogodoio Zagreb. Taj automobil je vlasništvo djelatnice bolnice Sveti Duh koja ovih dana, kao i svi zdravstveni radnici u Hrvatskoj, daje sve od sebe kako bi u ovim teškim vremenima pomogla drugima.

Medicinska sestra Anita Radović Mišić krađu je primijetila nakon noćne smjene u bolnici i ostala je izvan sebe zbog nedjela:

- Išla sam u nedjeljnu noćnu smjenu koja mi počinje u 19 sati. Auto sam parkirala na parkiralištu u 18.30 sati. Odradila sam smjenu i krenula prema parkiralištu oko 8 sati kako bih išla kući. A kad ono šok. Auta nema. Inače radimo po 12 sati, ali jučer ujutro s obzirom na potres ostali smo svi duže - rekla je Radović Mišić.

- Prijavila sam krađu policiji i još uvijek od njih povratne informacije nemam, a vjerojatno je neće ni biti. Od auta su mi ostale još rate kredita koje trebam otplatiti - ispričala je za Jutarnji list pokradena žena prije nego je sam glavni ravnatelj policije ipak dao 'povratnu informaciju' koja ju je zasigurno razveselila.

Procijenjena vrijednost Golfa je 100.000 kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 21:12