SABORSKA RASPRAVA

STEVO CULEJ BOCNUO SDP-ova ZASTUPNIKA 'Mogli ste Bandića posavjetovati za žičaru, ipak ste bili direktor Bjelolasice, koja je izgorjela'

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 27.02.2019. u 15:40

CROPIX

Stevo Culej i Gordan Maras

ZAGREB - Zastupnik Stevo Culej (HDZ), u srijedu je, ponukan njegovim višekratnim problematiziranjem izgradnje zagrebačke žičare, poručio Gordanu Marasu (SDP) da je mogao "barem malo" posavjetovati gradonačelnika Milana Bandića jer je najmjerodavniji govoriti o "Bandićevoj žičari" s obzirom da je dva puta bio direktor HOC Bjelolasice, koja je izgorjela.

"Jasno mi je da političkog takmaca kočite u željama da Zagreb učini velegradom gradnjom žičare, ali mogli ste ga barem malo posavjetovati da upravlja gradnjom žičare i pratećih objekata, ipak ste dva puta bili direktor Bjelolasice, koja vam je uspjela izgoriti", rekao je Marasu.

"Nisam dva puta bio direktor, ja sam tamo bio zaposlenik, radio sam dvije i pol godine, Bjelolasica je izgorjela pet-šest godina nakon što sam otišao", odgovorio mu je Maras.

"Vama je smiješno što je 150 ljudi ostalo bez posla. Umjesto da se država pobrinula da se tamo radi, tamo se ne radi ništa", zaključio je SDP-ov zastupnik.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo