ČEKA SE NALAZ OBDUKCIJE

STRAVA U ZAGREBAČKOJ DUBRAVI Pronađene dvije mrtve osobe, susjedi u šoku: 'Nismo smjeli blizu, a kad smo vidjeli crna mrtvačka kola...

 
 Damir Krajac / Ilustracija / CROPIX

Dvije osobe pronađene su mrtve u srijedu oko 15 sati u derutnoj baraci u Risnjačkoj ulici u zagrebačkoj Dubravi. Po dojavi građana, policija je pristigla na mjesto stravičnog pronalaska beživotnih tijela 58-godišnjeg muškarca i 55-godišnje žene koji već neko vrijeme žive u toj baraci u nehumanim uvjetima. Po dovršetku policijskog očevida, koji je potrajao više sati, policija je utvrdila kako nema tragova koji bi upućivali na nasilnu smrt.

Međutim, točan uzrok smrti biti će poznat nakon obdukcije na Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku na Šalati, a pretpostavlja se kako su se muškarac i žena smrznuli s obzirom da su proteklih tjedana noćne temperature bile ispod ništice.

Prema pričanjima građana koji odlaze u obližnju trgovinu, pa redovito prolaze kraj sporne šikare gdje je baraka, oboje su bili skloni alkoholu i često su se prepirali.

- U srijedu oko 15 sati prvo je stigla Hitna, a ubrzo i policajci, koji su dosta dugo istraživali po šikari. Nismo smjeli blizu, a kad smo vidjeli crna mrtvačka kola, postalo nam je jasno... Taj bračni par često se znao i potući pa je znala intervenirati i policija. Nakratko bude mir, a onda opet ispočetka. Ne znamo tko su ni odakle su. Osim da su dugo tu. Ona je znala žicati kune pred Lidlom i uvijek bi joj rado dali - ispričala je jedna prolaznica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 19:02