IPAK, POSTUPAK IDE I DALJE

SUPRUGA ALOJZA TOMAŠEVIĆA POVUKLA SVE OPTUŽBE ZA OBITELJSKO NASILJE 'Došla je na sud i rekla da nije više zainteresirana za kazneni progon'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 11.01.2018. u 11:57

Pozega, 030717
Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenkovic predsjedo je Pozegi 2. sastankom Vlade sa zupanima, predstavnicima Udruge gradova, Udruge opcina i predsjednikom saborskog Odbora za lokalnu samoupravu. Na sastanku je ministrica regionalnog razvoja i fondova EU Gabrijela Zalac predstaviti Strategiju regionalnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje do kraja 2020., dok je ministar financija Zdravko Marc govoro o fiskalnoj decentralizaciji i financiranju jedinica lokalne i podrucne samouprave. Na fotografiji: Zupan Alojz Tomasevic
Foto: Emica Elvedji / CROPIX *** Local Caption *** Pozega, 03.07.2017 - Sastanak Vlade sa zupanima te predstavnicima raznih udruga
CROPIX/RTL

 

Da je Mara Tomašević odustala od optužbi protiv supruga Alojza Tomaševića potvrdila je Novoj TV zamjenica predsjednika Općinskog suda u Požegi Mirjana Madunić, piše Dnevnik.hr.

Mara Tomašević došla je na sud u prijepodnevnim satima srijede i dala izjavu u kojoj stoji da želi povući sve optužbe i izjave protiv supruga te da nije zainteresirana za kazneni progon.

Sutkinja Madunić je pojasnila da postupak ide dalje jer se radi, o kako kaže, kaznenim djelima koja se gone po službenoj dužnosti, piše Dnevnik.hr.

Podsjetimo, požeško-slavonski županjednoglasnom je odlukom Visokog suda časti HDZ-a danas izbačen iz stranke nakon što on objavio da će sam izaći iz HDZ-a, ali da neće dati ostavku na mjesto župana.

Podsjetimo, Tomaševića je supruga prijavila za zlostavljanje nakon čega je županu bila određena i zabrana prilaska iako žive u istoj kući.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo