BURNA NOĆ U VINKOVCIMA

SVAĐA ZAVRŠILA RANJAVANJEM Braća u dobi od 27 i 24 godine pila pa se sukobila, jedan hospitaliziran zbog više ubodnih rana

 
ilustracija
 Vlado Kos / Ilustracija / CROPIX

Mladić u dobi od 27 godina zadobio je više ubodnih i reznih rana po gornjem dijelu tijela nakon sukoba sa svojim 24-godišnjim prijateljem koji se dogodio u nedjelju u kasnim večernjim satima u obiteljskoj kući u Vinkovcima, u ulici Matije Gupca.

Iz PU vukovarsko-srijemske izvijestili su kako su obojica mladića bili u alkoholiziranom stanju te da je između njih prvo izbio verbalni, a potom i fizički sukob prilikom kojega je 24-godišnjak oštrim predmetom zadao više ubodnih i reznih rana po gornjem dijelu tijela 27-godišnjaka.

Ozlijeđenom je liječnička pomoć ukazana u OŽB Vinkovci, a 24-godišnjak je nakon provedenog kriminalističkog istraživanja predan pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske.

Kako doznajemo, u obiteljskoj kući su se posvađala, a potom i potukla braća. Nakon verbalnog obračuna mlađi je brat nožem ranio starijeg nanijevši mu nekoliko ubodnih i reznih rana.

Najvjerojatnije će obojica zaraditi kaznene prijave. Stariji brat za fizički obračun, dok bi mlađi možda mogao biti prijavljen za pokušaj ubojstva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 04:32