ZALJUBILA SE 'NA SLIJEPO'

SVI DETALJI VJENČANJA IZA LEPOGLAVSKIH REŠETAKA Mlađan je sam izabrao svjedoke ceremonije. Doznali smo tko su oni...

 
Elia Molnar (lijevo) i Srđan Mlađan (desno)
 HANZA MEDIA/Facebook

Jedan od najokrutnijih hrvatskih ubojica, kako smo ekskluzivno doznali, oženio se u utorak u kaznionici u Lepoglavi sa Zagrepčankom Eliom Molnar (20). Srđan Mlađan (38) i njegova odabranica na svom vjenčanju su se prvi put vidjeli.

Neobična romansa trostrukog ubojice počela je tako što mu se djevojka javila pismom. Nakon nekog vremena dopisivanja on joj je predložio brak, a ona je prihvatila. Njezin djed je ispričao Jutarnjem listu da su bili u vezi godinu-dvije.

Sva pisma koja je pisala svom sadašnjem suprugu lepoglavska kaznionica je otvarala jer se prema pravilima u zatvorima sadržaj pisama nadzire.

Elia je i prije tražila da posjeti Mlađana u kaznionici, ali joj to uprava nije odobrila iz sigurnosnih razloga.

Dok se u ostalim slučajevima zatvorenicima nakon vjenčanja odobrava boravak u sobi za posjete, odnosno za intimne trenutke, u Mlađanovu slučaju uprava zatvora napravila je presedan i nije mu odobrila korištenje sobe za posjete.

Bili su pod videonadzorom

Mladenci su se vidjeli u prostoriji gdje se i inače odvijaju posjeti zatvorenicima lepoglavske kaznionice, a tamo su i sklopili brak.

Cijelo vrijeme bili su pod videonadzorom, a odobreno im je nekoliko snimaka fotoaparatom.

Svjedoci su im bili dvojica osuđenika koje je Mlađan sam odabrao, Jerko Jelača (29) iz Splita i Željko Bjelić (33) iz okolice Čaglina.

Nakon vjenčanja Mlađan ima pravo na telefonski razgovor sa suprugom, i to na vlastiti trošak. Ona će mu moći slati i paket, i to jednom mjesečno i za blagdane. Može ga i posjećivati dva puta mjesečno i blagdanom, i to najmanje sat vremena.

Međutim, i dalje neko vrijeme neće moći imati intimne susrete.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. ožujak 2024 08:28