TRAGEDIJA

TEŠKA PROMETNA NESREĆA U BRODARICI U šibenskoj bolnici preminuo 20-godišnji motociklist

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 25.07.2019. u 08:52

Sibenik, 161018.
Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX
Niksa Stipanicev / Ilustracija / CROPIX

U noći na četvrtak, dvadesetak minuta iza ponoći, u Brodarici, kod skretanja za restoran Zlatna ribica, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su sudjelovali osobni automobil njemačkih tablica i dva motocikla, izvijestili su iz Operativno komunikacijskog centra šibensko-kninske policije.

Kako se doznaje u šibenskoj policiji, od posljedica te nesreće jedan motociklist preminuo je u šibenskoj bolnici, prenosi portal Šibenski.hr.

Prema riječima policijske glasnogovornice Marice Kosor, u ovoj nesreći smrtno je stradao 20- godišnji motociklist koji je vozio iz smjera Primoštena prema Šibeniku.

Iz policije kažu kako je nesreću skrivio 23-godišnji vozač Audija njemačkih tablica, koji je nesretnom motociklistu oduzeo prednost prolaska na križanju.

U nesreći je sudjelovao i 19-godišnji motociklist. On je također vozio iz smjera Primoštena prema Šibeniku i kad je ugledao prometnu nesreću, skrenuo je van kolnika kako bi izbjegao vozila. Srećom, zadobio je samo lakše tjelesne ozljede i pušten je na kućnu njegu.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo