BOJNA ČAVOGLAVE

THOMPSONOV MENADŽMENT UPOZORIO NA VELIKU GREŠKU 'Thompson nikad nije kažnjen zbog "Bojne Čavoglave", prošlogodišnji postupak u tijeku'

    AUTOR:
    • Hina

  • OBJAVLJENO:
  • 10.08.2017. u 13:33

Slunj, 050817.
Marko Perkovic Thompson odrzao je koncert povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana branitelja na nogometnom igralistu u Slunju pred nekoliko desetaka tisuca fanova.
Foto: Mario Pusic / CROPIX
Mario Pušić / CROPIX

ZAGREB - Menadžment Marka Perkovića Thompsona u četvrtak je izvijestio da taj pjevač nikada nije kažnjen zbog pjevanja pjesme "Bojna Čavoglave" jer je prekršajni postupak, pokrenut nakon prošlogodišnje proslave Oluje u Kninu, još u tijeku.

"Zbog ispravnog informiranja javnosti... želimo pojasniti da je protiv Marka Perkovića Thompsona doista podenesena prekršajna prijava zbog pjevanja pjesme "Bojna Čavoglave" 2016. u Kninu, ali on nije prekršajno kažnjen jer je postupak na prekršajnom sudu još u tijeku", navodi se u priopćenju.

Dodaju i da je Marko Perković Thompson "u 27 godina izvodio tu pjesmu na tisuće puta i nikad nije bio kažnjen niti bio prijavljen osim na proslavi Oluje u Kninu".

Izdvajamo