MINISTAR BRANITELJA

TOMO MEDVED O TAJNIM SNIMKAMA MILANOVIĆA 'Pokušao se dodvoriti braniteljima lažnim obećanjima'

 Goran Mehkek / CROPIX

Na tajne snimke sastanka predsjednika SDP-a Zorana Milanovića s predstavnicima branitelja, koje je ekskluzivno objavio Jutarnji list, u srijedu navečer je u Dnevniku N1 televizije reagirao ministar branitelja Tomo Medved, koji se također spominjao na sastanku.

- Prije svega, gospodin Milanović neće imati priliku formirati Vladu, a ostale izjave su jedinstvene za njegov općeniti pristup odgovornosti vođenju politike i države, izjavio je Medved.

Na pitanje kako ocjenjuje da potencijalni premijer ovako govori o susjedima, Medved je odgovorio da smo četiri godine imali priliku gledati 'kako izolira Hrvatsku i od susjeda, ali i od EU'.

- Ovo je samo nastavak. Iako se pokušava dodvoriti biračima, očito je ovo jače od njega i nastavlja se koristiti retorikom kojom se koristio tijekom mandata i sada je vidljivo da kroz svoj neodgovoran odnos vrijeđa i svoj narod, ali i susjede, izjavio je Medved.

Na pitanje hoće li snimke Milanoviću štetiti ili koristiti, Medved je odgovorio da vjeruje da su svi hrvatski branitelji i narod svjesni odgovornosti ili neodgovornosti.

- Ti pokušaji da se prigodničarski obrati hrvatskim braniteljima i pokuša dodvoriti lažnim obećanjima... Jedna prevara je bila dosta za hrvatski narod. Ovo je pokušaj dodvoravanja i još jedne prevare i uvjeren sam da Milanović neće uspjeti, rekao je Medved za N1 televiziju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:28