POTUKLI SE HULIGANI

Torcida napala Bad Blue Boyse na odmorištu Dalmatine, ozlijeđen mladi navijač Dinama

Udruga navijača: Napadnuti navijači nisu Boysi, plaća ih Zdravko Mamić! Mi smo i dalje u bojkotu
 Drago Sopta / Cropix

GOSPIĆ - Na odmorištu Zir-zapad na autocesti A-1 u subotu su se sukobili navijači Hajduka i Dinama.

U tučnjavi koja se dogodila nešto prije 18 sati jedan je BBB zadobio lakše tjelesne ozljede.

- Došlo je do narušavanja javnog reda i mira na naročito drzak i nepristojan način od strane manje skupine navijača Torcide i BBB, na način da je jedna skupina Torcide , počela prelaziti autocestu s jedne na drugu stranu te je napala jednog 21-godišnjeg pripadnika navijačke skupine BBB, kojem su nanijeli lakše ozljede. Poduzetim mjerama i radnjama naknadno su pronađeni pripadnici navijačke skupine BBB, dok se za pripadnicima navijačke skupine Torcida još uvijek traga - priopćili su iz PU ličko-senjske.

Udruga navijača Dinama je međutim u današnjem priopćenju medijima demantirala da su navijači koji su napadnuti pripadnici navijačke skupine Bad Blue Boys.

- Incident osuđujemo, no ono što nas smeta je da se ti navijači Dinama koji su napadnuti odmah proglašavaju pripadnicima navijačke skupine Bad Blue Boys. Ono što najvjerojatnije svi znate, navijačka skupina Bad Blue Boys ne ide na utakmice NK Dinamo od kolovoza prošle godine... Oni koji su otišli na utakmicu u Zadar su isključivo ljudi koji narušavaju ugled navijača Dinama, koji na utakmice putuju u autobusima koje plaća izvršni predsjednik „GNK“ Dinamo Zdravko Mamić. Navijačka skupina Bad Blue Boys je i dalje u bojkotu utakmica voljenog nam kluba - navodi se u priopćenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. studeni 2021 02:48