STRAŠNA NESREĆA

TRAGEDIJA KOD RASKRIŽJA ZA TRAJEKTNO PRISTANIŠTE BRESTOVA U sudaru Golfa i autobusa poginula dva mladića. Imali su samo 23, odnosno 19 godina...

 
 Zvonimir Barisin / Ilustracija / CROPIX

U sudaru osobnog automobila i autobusa u blizini raskrižja ceste od Brseča ka jugu i odvojka za trajektno pristanište Brestova u subotu navečer smrtno su stradale dvije osobe, izvijestila je PU primorsko-goranska. Nesreća se dogodila oko 21 sat, kad je Golf 4 pulskih registracijskih oznaka, u kojem su se nalazile dvije osobe, u zavoju skrenuo na lijevi prometni trak i sudario se s nailazećim autobusom.

Obje osobe u automobilu preminule su na mjestu događaja, a vozač i putnici u autobusu nisu ozlijeđeni. Kako se doznaje, odmah nakon ovog sudara, motociklist iz Slovenije uletio je u taj zavoj i udario u Golf, vjerojatno zbog neprilagođene brzine. Pri svijesti je i prevezen je na hitni odjel KBC Rijeka.

Poginuli su suvozač i vozač Golfa 4 pulskih registracija. Vozač je, neslužbeno doznaje Istarski.hr, bio A.Č. (23), dok je na mjestu suvozača sjedio D.J. (19), obojica iz okolice Labina.

Nesreća se dogodila kada je Golf, krećući se iz Rijeke prema Puli prešao na lijevu stranu ceste te se sudario s autobusom tvrtke Brioni, koji je vozio u smjeru Rijeke. Iz smjera Rijeke potom su naišla tri motocikla slovenskih registracija, a jedan od njih naletio je na ulje na cesti te pao i natukao rebra te ga je odvezla Hitna pomoć.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:19