PLATI PA UBIJAJ

TREBA LI NAM OVAKVA REKLAMA? Bogati biznismen stigao u Hrvatsku sa snajperima, platio kako bi pucao u divokoze i hvalisao se njihovim krvavim glavama!

 
 youtube screenshot

U Hrvatskoj je boravio J. Alain Smith, lovac, pisac i bogati biznismen koji putuje svijetom i iz čiste zabave - neki bi rekli i obijesti - snajperskom puškom ubija životinje i onda njihove glave pokazuje u dokumentarnim filmovima, hvaleći se trofejima koje je uhvatio. Naravno, može se pretpostaviti da na tome valjda i zarađuje jer piše knjige, snima filmove, a sebe predstavlja s titulom 'profesionalni lovac', piše Slobodna Dalmacija.

Dakle, na znanje onima koji će ga možda braniti; ne ubija životinje jer je gladan ili su te životinje prijetnja ekosustavu Hrvatske, nego ih odstrijeljuje iz čiste zabave, pokazujući njihove mrtve glave pred kamerama i diveći se kako ih je na hrvatskim planinama propucao jednim hicem.

No, nakon lova u Hrvatskoj karma je dostigla njegovu ubilačku ekipu - otrovali su se hranom i završili u jednoj našoj bolnici, što ih je omelo u lovu.

- Njegov uspjeh mu je dopustio da ide u lovačke avanture diljem svijeta. Skupio je više od 300 različitih vrsta životinja - navodi se na stranici tog strastvenog lovca koji je postavio i video svog lova u Hrvatskoj.

- U Hrvatskoj se nalaze neke od najvećih divokoza u cijeloj Europi, a J. Alain Smith ih slijedi do vrhova balkanskih planina u epizodi 'Rugged Expeditions'. Ali kada kamerman uhvati mučnina nakon trovanja hranom avantura doiživljava novi obrat - navodi se u opisu tog filma na YouTubeu, piše Slobodna Dalmacija.

U filmu se Alain divi divokozama koje ubija, a kamerman baš pokazuje hitac kada jadnu životinju prostrijeljuje metak i ona pada, a ekipa koja ubija životinje snajperom sa par stotina metara udaljenosti uzdiše kao da je na utakmici. Slave, smiju se...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 17:47