NOVE POJEDINOSTI

U Klubu je dva puta bio i načelnik Glavnog stožera, ondje je došao na poziv predsjednika RH

Od osobe koja je u Klub dolazila doznali smo da se ondje, pokraj aparata za kavu, nalazio brojač novca
Robert Hranj
 Damir Krajač/Cropix

Ministri gospodarstva Tomislav Ćorić, ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, te ministar rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike Josip Aladrović koji su potvrdili da su bili u Klubu Dragana Kovačevića u Slovenskoj 9 nisu bili ondje u vrijeme lockdowna, doznaje Jutarnji list iz neslužbenih izvora.

Podsjećamo, sva trojica ministara na novinarske su upite potvrdili da su bili u tom klubu, a ministar Josip Aladrović je u rodbinskim odnosima s uhićenim Kovačevićem. Otac Dragana Kovačevića i baka Josipa Aladrovića su brat i sestra.

Sasvim je izvjesno da su se i u vrijeme lockdowna u klubu u Slovenskoj održavali druženja o čemu su nam svjedočili i stanari te i okolnih zgrada.

Iz Ministarstva obrane Republike Hrvatske na upit Jutarnjeg lista odgovorili su kako je i načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH Robert Hranj u dva navrata boravio u prostorijama kluba u Slovenskoj 9 na poziv i u društvu Predsjednika RH.

Na naš upit koji je bio razlog boravka načelnika Glavnog stožera u Kovačevićevoj tvrtki nije nam odgovoreno.

Na naš upit nije odgovorio ni bivši ministar obrane Ante Kotromanović koji je, prema informacijama kojima raspolažemo, također bio u navedenom klubu u društvu Zorana Milanovića.

Od osobe koja je u Klub dolazila doznali smo da se ondje, pokraj aparata za kavu, nalazio brojač novca.

image
Robert Hranj i Zoran Milanović
Goran Mehkek/Cropix
image
Prostor na adresi Slovenska 9
Ronald Goršić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 17:07