PREVEZLI JE U KBC SPLIT

U NESREĆI U MURTERU TEŠKO OZLIJEĐENA 22-GODIŠNJAKINJA Pijana i bez kacige vozila moped u zabranjenom smjeru, preletjela ivičnjak i pala na kolnik

 Niksa Stipanicev / Ilustracija / CROPIX

U prometnoj nesreći koja se u četvrtak navečer oko 21,20 sati dogodila u Murteru teže je ozlijeđena 22-godišnja vozačica mopeda. Ona je zbog zadobivenih ozljeda prevezana na daljnje liječenje u Klinički bolnički centar Split, a kako doznajemo, nije u životnoj opasnosti.

Policijskim očevidom utvrđeno je kako je do prometne nesreće došlo kad je mlada Murterka pod utjecajem alkohola, bez zaštitne kacige na glavi, upravljala mopedom marke Piaggio šibenskih registracijskih oznaka.

Krećući se jednosmjernom ulicom u zabranjenom smjeru, vršeći radnju kretanja unaprijed po lijevoj strani kolnika, a pri tom ne vodeći računa o položaju vozila, smjeru i brzini kretanja, udarila je i preletjela preko izdignutog ivičnjaka parkirališta, a potom s mopedom pala na kolnik.

- O ovoj prometnoj nesreći bit će izviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku, a protiv 22-godišnjakinje slijedi Obvezni prekršajni nalog, zbog više prekršaja iz Zakona o sigurnosti u prometu počinjenih u stjecaju - rekla je Marica Kosor, glasnogovornica policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 17:12