SVI NA OPREZU

U RIJECI HOSPITALIZIRAN TALIJAN S RESPIRATORNIM PROBLEMIMA Stavili ga u izolaciju, analizom u Zagrebu provjerit će se ima li koronavirus

Ilustracija
 Nikša Stipaničev / Hanza media

Na Klinici za infektivne bolesti KBC-a Rijeka u subotu poslijepodne hospitaliziran je talijanski državljanin zbog respiratornih smetnji, piše Novi list.

S obzirom na sumnjive simptome, prema uputama epidemiološke službe pacijent je smješten u izolaciju, priopćio je u subotu navečer KBC Rijeka, nakon što je u javnost procurila informacija da je u riječku bolnicu zaprimljen pacijent iz Italije kod kojega se sumnja na zarazu koronavirusom.

Iako nitko nije službeno spomenuo koronavirus, iz KBC-a navode kako će "potrebni uzorci biti poslani na analizu u Kliniku za infektivne bolesti Dr. Fran Mihaljević u Zagrebu, kako bi se utvrdilo o kakvoj je infekciji riječ", piše Novi list.

Neslužbeno se saznaje kako će rezultati analize biti poznati najvjerojatnije u nedjelju poslijepodne, kad će se sa sigurnošću moći odrediti je li pacijent zaražen koronavirusom ili je riječ o nekoj drugoj bolesti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:25