NEMAJU SIMPTOME

U SAMOIZOLACIJI I ČETIRI SUTKINJE IZ ZAGREBA, MEĐU NJIMA I JEDNA S VRHOVNOG SUDA Sve su bile u salonu u kojem je radio frizer zaražen koronavirusom

 Boris Kovačev / CROPIX

Osim neimenovane zaposlenice Fonda za zaštitu okoliša, koja se nalazi u samoizolaciji nakon što je posjetila jedan frizerski salon u kojemu je radio frizer koji ima koronavirus, zbog posjeta istome salonu u samoizolaciji se nalaze još 4 sutkinje, među kojima je i jedna sutkinja Vrhovnoga suda RH.

Osim nje u samoizolaciji zbog posjete neimenovanome frizerskome salonu nalaze se dvije sutkinje zagrebačkoga Županijskoga suda te jedna sutkinja zagrebačkoga Trgovačkoga suda. Koliko smo upoznati nitko od njih ne pokazuje nikakve simptome bolesti, te sudovima na kojima sutkinje rade nisu obustavili rad.

Za razliku od sudova, međutim, u Fondu za zaštitu okoliša su odlučili u samoizolaciju poslati 50-tak zaposlenika, te je obavljena dezinfekcija čitavoga kata na kojemu je zaposlenica radila. Do uzbune među mušterijama frizerskoga salona došlo je kada je otkriveno da je frizer u salonu tijekom posjeta sajmu u Münchenu dobio koronavirus te da je nekoliko dana nakon povratka u Hrvatsku radio u salonu. On se nalazi u bolnici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 03:27