MARTINA VRDOLJAK RANILOVIĆ

U VARTEKS STIGLO VELIKO POJAČANJE Tvrtki se pridružila jedna od naših najpoznatijih modnih dizajnerica, članica kultnog modnog dvojca I-GLE

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 04.02.2019. u 22:21

Zagreb, 250119.
Modni dvojac I-Gle, Martina Vrdoljak Ranilovic i Natasa Mihaljcisin, nedavno su objavile prestanak suradnje i kraj branda.
Na fotografiji: Martina Vrdoljak Ranilovic.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
Neja Markičević / CROPIX

Varteks je dobio novo pojačanje - poznatu modnu dizajnericu Martinu Vrdoljak Ranilović, donedavno članicu poznatog modnog dueta I-GLE, koji je nedavno objavio prekid dugogodišnje suradnje i gašenje brenda. Kako je priopćeno iz varaždinske modne kuće, Vrdoljak Ranilović preuzima ulogu kreativne direktorice Varteksa.

- Martina Vrdoljak Ranilović jedno je od najzvučnijih imena domaće modne scene, poznatog dizajnerskog potpisa koji se, u dva desetljeća dugoj suradnji s Natašom Mihaljčišin, ogledao ponajviše kroz kultno hrvatsko modno ime I-GLE, navode u Varteksu.

- Prelazak u Varteks me iznimno raduje jer je riječ o imenu koje je za hrvatsku modnu industriju desetljećima bilo pojam kvalitetne domaće izrade i dobrog, klasičnog dizajna. U okolnostima u kojima su gotovo sve druge hrvatske modne kuće dočekale neslavan kraj, gdje je propala gotovo čitava domaća tekstilna industrija, od iznimne je važnosti revitalizacija ovako bitnog, velikog brenda, i poćašćena sam što ću raditi na tako izazovnom projektu, izjavila je Vrdoljak Ranilović.

- Dolaskom Martine Vrdoljak Ranilović Varteks dobiva veliko kreativno pojačanje. Uz poštivanje osnovnih vrijednosti Varteksa, s naglaskom na klasični stil, vrhunske tkanine i kvalitetu izrade, još jače krećemo k osvježenju i osuvremenjivanju dizajna. Vjerujemo da će Martinino vodstvo, s obzirom na njenu dosadašnju karijeru, utemeljenu na vjerodostojnosti u pristupu modi kao fenomenu, beskompromisnosti u smislu dizajna i inzistiranju na istinskim vrijednostima - originalnosti i kvaliteti, tome značajno doprinijeti, izjavio je predsjednik Uprave Varteksa Nenad Bakić.

Podsjećamo, sredinom siječnja su članice tima I-GLE na svojoj Facebook stranici objavile da se razilaze nakon 22 godine zajedničkog rada.

Martina Vrdoljak Ranilović i Nataša Mihaljčišin zajedno su objavile i da ta odluka nije rezultat svađe, burnog završetka poslovne suradnje, razmimoilaženja u poslovnoj strategiji, nego jednostavno - kraj ove faze života. Rekle su da ostaju prijateljice.

- I Nataša i ja imamo potrebu izvući puno više od budućnosti, pa bismo, da se nismo odlučile razići, vjerojatno zapale u neku fazu stagnacije, odumiranja - rekla je Martina.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo