JAKO OLUJNO NEVRIJEME

U Vinkovcima poginuo muškarac, na osječkom području gromovi udarali u trafostanice i obiteljske kuće

Po cestama ima srušenog drveća i pokidanih električnih vodova
 Vlado Kos / Cropix

VINKOVCI, OSIJEK - Muškarac iz Vinkovaca u dobi od 66 godina smrtno je stradao u četvrtak oko 18,30 sati od posljedica rušenja balona skupa s metalnom kontrukcijom kojima je bio natkriven malonogometni teren s umjetnom travom smješten uz vinkovačku obilaznicu.

Do nesreće je došlo uslijed olujnog nevremena koje je u četvrtak predvečer zahvatilo istočnu Hrvatsku, a više pojedinosti o ovom tragičnom događaju bit će poznato nakon očevida koji je u tijeku te obdukcije tijela nesretnog muškarca. Kako neslužbeno doznajemo riječ je o umirovljenom stomatologu Ivanu Čiliću, čiji je sin vlasnik sportskih terena na kojima se dogodila ova tragedija.

Cijelu istočnu Hrvatsku u četvrtak je zahvatilo olujno nevrijeme praćeno jakom kišom i grmljavinom koje je izazvalo dosta problema i na području Osječko-baranjske županije, a poglavito u Osijeku i njegovoj bližoj okolici.

Tako je zbog udara groma u trafostanicu gradske tvrtke Vodovod Osijek došlo do polusatne smanjene isporuke vode kućanstvima u Osijeku i prigradskim naseljima, a u mjestu Palača grom je udario u jednu obiteljsku kuću. Srećom, jedina posljedica tog udara bio je nestanak elekrične energije. Stabla su pak padala na ceste na području Kopačkog rita te na cesti Bijelo Brdo - Dalj. Ozlijeđenih nije bilo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 23:53