ZGROŽENI SU

U ZADARSKOM OGRANKU HASANBEGOVIĆEVE STRANKE POGLEDALI SU GAY PORNIĆ SNIMLJEN NA PAGU I ODLUČILI PRIJAVITI GLUMCE 'Tko im je dao dozvolu?'

 Privatni album

Stranka Neovisni za Hrvatsku predsjednice Brune Esih i političkog tajnika Zlatka Hasanbegovića odlučila je podići prijavu protiv gay Nijemaca koji su snimili pornić u okolici Zadra, javlja Antena Zadar.

Kako smo već pisali, Tim (33) i Julian (25) putuju Europom i snimaju porniće, a jedan uradak odlučili su snimiti i u Lijepoj našoj. Za snimanje im se, kažu, prijavilo i puno ovdašnjih momaka radi čega su, dodaju, bili vrlo sretni.

- Imate jako lijepe muškarace, i svjetlije i tamnije. Već smo dobili puno prijava u 20-ak mailova, čemu se nismo nadali, rekli su tada Tim i Julian.

No, neovlašteno snimanje na javnim mjestima nikako nije po volji stranci Neovisni za Hrvatsku čiji je zadarski ogranak mlade Nijemce odlučio prijaviti, a iz priopćenja u kojemu opisuju neke sekvence iz filma, može se zaključiti da su ga pogledali.

Evo njihovog priopćenja:

'Njemački par ovo je ljeto posjetio i Hrvatsku gdje su također snimili pornić pod nazivom 'Izađi iz ormara u Hrvatskoj'.Pornić su snimili u prirodi, a sudeći prema krajolicima iza njih, to se odvijalo negdje u okolici Zadra.

Točnije, snimali su svoj film na Pagu na plaži usred bijela dana i prema informacijama koje imamo bez ikakvih dozvola i dokumentacije koje su im za to potrebna. Što rade institucije? Jedno veliko ništa. Gospoda su u posjetu 23. travnja najavili sto će uraditi u sljedećem posjetu. Zašto su zakoni nevažeći za sve jednako, zašto su neki povlašteni i zastičeni?

Zašto je nekome pod krinkom ugroženosti, dopušteno sve a jednome iznajmljivaču jer je sam odlučio koga će primiti u SVOJ apartman ili neće prijete kazne, dobiva kaznene prijave i pokušava ga se diskriminirati u društvu? Zašto zadnjih dana osoba hoda gradom doslovno gola bez sankcija, nitko ne želi reagirati jer znaju kakve su posljedice i kakvu moć manjina i njihove udruge imaju u našem društvu.

Tko može dati odgovore na ova pitanja? Punu zašto u ovako kratkom tekstu a nijedan odgovor osim osude nas nećemo dobiti ni MI niti ONI u čije ime pitamo i koje mi predstavljamo.

I da, proglasite nas desničarima i homofobima to je vaša standardna i učinkovita obrana kad vam se na fin i pristojan način postave pitanja.

Zakoni u RH moraju vrijediti za sve jednako!'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 11:12