PROMETNA NESREĆA

UHVAĆEN VOZAČ KOJI JE USMRTIO PJEŠAKINJU Divljanje po noći završilo je smrću pješakinje, vozač je pobjegao s mjesta nesreće

Ilustracija
 Željko Hajdinjak / HANZA MEDIA

Tijekom ranih poslijepodnevnih sati u prostorije policije dovedena je osoba koja se dovodi u svezu s prometnom nesrećom na cesti između Orehovice i Šemovca s odbjeglim vozačem. U tijeku su kriminalistička istraživanja, nakon čega ćemo pravovremeno informirati javnost, izvijestila je PU međimurska.

Podsjećaju da nepoznati vozač jučer oko 19 sati i 25 minuta brzinu kretanja vozila nije prilagodio vidljivosti (noć) te prometnoj situaciji na cesti (pješak na kolniku), tako da se vozilom nije mogao pravovremeno zaustaviti ispred svake zapreke koju u konkretnim uvjetima može predvidjeti, odnosno da može pravovremeno postupiti po prometnom znaku ili pravilu, javljaju Međimurske novine.

Zbog toga je automobilom udario u tijelo 48-godišnje pješakinje s područja općine Orehovica, a koja se nalazila na kolniku.

Nakon prometne nesreće nepoznati vozač s vozilom je napustio mjesto događaja prometne nesreće.

Hitna pomoć, je nažalost, konstatirana smrt pješakinje te je tijelo prevezeno na odjel patologije Županijske bolnice Čakovec radi provođenja obdukcije.

Očevid na mjestu događaja obavila je općinska državna odvjetnica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 08:14