'SAČEKUŠA' ZADARSKE POLICIJE

UMALO SUKOB NA DALMATINI Interventna policija nakon potjere zaustavila 34 Bad Blue Boysa naoružana bejzbol palicama, bengalkama, topovskim udarima...

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 15.03.2017. u 11:16

HANZA MEDIA

Sinoć oko 21 sat, nakon dojave, na autocesti A-1, na odmorištu Nadin - sjever, policijski službenici Interventne jedinice policije Policijske uprave zadarske i Policijske uprave šibensko-kninske zaustavili su dva kombija (KA, VK) i dva automobila (NA i ZG) u kojima su se nalazile 34 osobe. Pregledom vozila pronađeno je više predmeta pogodnih za ozljeđivanje kao i pirotehničkih sredstava, piše Zadarski.hr.

Svi su dovedeni u prostorije policije u Benkovcu te je u tijeku kriminalističko istraživanje.

Kako doznaje Zadarski.hr, radi se o navijačima Dinama, Bad Blue Boysima koji su se vraćali s utakmice Split - Dinamo koja se jučer odigravala u Splitu.

Njih je na autocesti kod čvorišta Pirovac primjetila šibenska policija nakon čega su se BBB dali vozilima u bijeg. Šibenski policajci krenuli su u potjeri za njima, a javili su se i zadarskim policajcima koji su Boysima pripremili "sačekušu" kod odmorišta Nadin gdje su zaustavljeni i pod policijskom pratnjom prepraćeni u Policijsku postaju u Benkovcu.

Navijači su bili naoružani bejzbol palicama, a imali su i veće količine bengalki, topovskih udara i drugih pirotehničkih sredstava.

Izdvajamo