'SAČEKUŠA' ZADARSKE POLICIJE

UMALO SUKOB NA DALMATINI Interventna policija nakon potjere zaustavila 34 Bad Blue Boysa naoružana bejzbol palicama, bengalkama, topovskim udarima...

 HANZA MEDIA

Sinoć oko 21 sat, nakon dojave, na autocesti A-1, na odmorištu Nadin - sjever, policijski službenici Interventne jedinice policije Policijske uprave zadarske i Policijske uprave šibensko-kninske zaustavili su dva kombija (KA, VK) i dva automobila (NA i ZG) u kojima su se nalazile 34 osobe. Pregledom vozila pronađeno je više predmeta pogodnih za ozljeđivanje kao i pirotehničkih sredstava, piše Zadarski.hr.

Svi su dovedeni u prostorije policije u Benkovcu te je u tijeku kriminalističko istraživanje.

Kako doznaje Zadarski.hr, radi se o navijačima Dinama, Bad Blue Boysima koji su se vraćali s utakmice Split - Dinamo koja se jučer odigravala u Splitu.

Njih je na autocesti kod čvorišta Pirovac primjetila šibenska policija nakon čega su se BBB dali vozilima u bijeg. Šibenski policajci krenuli su u potjeri za njima, a javili su se i zadarskim policajcima koji su Boysima pripremili "sačekušu" kod odmorišta Nadin gdje su zaustavljeni i pod policijskom pratnjom prepraćeni u Policijsku postaju u Benkovcu.

Navijači su bili naoružani bejzbol palicama, a imali su i veće količine bengalki, topovskih udara i drugih pirotehničkih sredstava.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:25