OBUSTAVA

Ured predsjednice na Pantovčaku ostao bez vode

 Srđan Vrančić / CROPIX

U Ulici Pantovčak pukao je priključak za vodu pa su građani od kućnog broja 240 do 270, među kojima je i Ured predsjednice na adresi Pantovčak 241, jučer ostali bez vode.

- Zbog kvara na vodoopskrbnom sustavu, za potrebe sanacije u 13.40 sati zatvoren je cjevovod za opskrbu pitkom vodom u Ulici Pantovčak. Navedenom obustavom obuhvaćeni su i Predsjednički dvori. Opskrba vodom osigurana je putem autocisterne s oznakom ‘Voda za piće’. Normalizacija vodoopskrbe očekuje se do 17 sati - odgovorili su nam jučer u Zagrebačkom holdingu, Vodoopskrbi i odvodnji.

Ipak, pola sata kasnije, u 17.30 sati, na stranicama Holdinga još uvijek je stajala obavijest o radovima te su stanari elitnog kvarta vodu i dalje, umjesto u pipama, dobivali iz autocisterne.

Podsjetimo, do puknuća magistralnog cjevovoda u Ulici Pantovčak došlo je i prije tri godine zbog čega su brojni stanari pod Sljemenom ostali bez gradske vode. Sve raspoložive cisterne su danima kružile Pantovčakom, Goljakom, Gornjim Prekrižjem, Mlinovima, Šestinskim trgom i drugim okolnim ulicama, dok su radnici intenzivno radili na otklanjanju velikog kvara.

Posebnu pozornost posvetili su dječjem vrtiću Pantovčak kako bi osigurali pitku vodu djeci i omogućili normalni rad vrtića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:02