OD 2.-11. VELJAČE

USKORO POČINJE TUNA, SUSHI & WINE FESTIVAL 2018. Posjetite Zadar i pogledajte spoj Hrvatske i Japana zajedno s nezaboravnim gastronomskim doživljajem

 sushifest.zadar.travel

Turistička zajednica grada Zadra u suradnji s Gradom Zadrom, japanskim veleposlanstvom u RH, Ministarstvom turizma, Hrvatskom turističkom zajednicom, Hrvatskom gospodarskom komorom, TZ Zadarske županije i NPO JCEA Japanskim-hrvatskim Društvom razmjene te ostalim partnerima u projektu predstavlja program Tuna, Sushi & Wine Festivala 2018., koji će se održati u terminu od 02.-11. veljače 2018. godine.

Četvrti po redu Tuna, Sushi & Wine Festival predstavlja spoj i razmjenu iskustava kulturnih, povijesnih i prirodnih resursa Hrvatske i Japana zajedno s gastronomskim doživljajem.

Festival će biti podijeljen na stručni dio i program za javnost:

Festivalski program otvoren za javnost obuhvaća svečanu gala večer u Arsenalu, origami radionice u suradnji s Hrvatskim origami društvom u Arheološkom muzeju Zadar, prezentacije tradicionalnih japanskih borilačkih i obrambenih vještina u izvedbi zadarskih sportskih klubova, predavanja i izložbu fotografija u Kneževoj palači, eno-gastro sajam u atriju palače Cedulin te tjedan posebne prigodne ponude specijaliteta od tune u zadarskim restoranima.

Stručni dio obuhvaća edukaciju i izobrazbu u kulinarskim vještinama pod vodstvom hrvatskog kuharskog majstora Davida Skoke. Za domaće i japanske uzvanike i novinare planiran je obilazak i upoznavanje Zadra i Zadarske županije.

Cijeli program pogledajte na OVOJ POVEZNICI.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:34