HOROR

UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE: MONSTRUM PETARDOM UBIO PSIĆA KOD OSIJEKA Malenom Kiri pirotehničko je sredstvo umetnuo u analni otvor...

 

Nepoznati počinitelj iz okolice Osijeka nanio je smrtonosne ozljede psu Kiri dva dana prije kraja prošle godine, po svemu sudeći, umetnuvši mu u analni otvor petardu. Kiro se mučio danima pokušavajući ostati na životu, no unatoč velikoj volji za životom i trudu veterinara podlegao je stravičnim ozljedama, izvijestila je udruga Prijatelji životinja.

Kiro je početkom ove godine uginuo u Osijeku, a za okrutnim počiniteljem za sada intenzivno tragaju policija i mještani. Kirina četverodnevna agonija samo je jedna u nizu mnogobrojnih posljedica upotrebe eksplozivnih sredstava F2 i F3 kategorije bilo da su uzrokovane opasnom pa i smrtonosnom bukom bilo da su posljedica iživljavanja nad živim bićem kao u ovom slučaju i slučaju psa Mede kojemu je prije nekoliko godina bačena petarda raznijela njušku, podsjećaju u udruzi.

Prijatelji životinja mole građane da prijavljuju sve slučajeve mučenja, zlostavljanja i zanemarivanja životinja. Ovaj slučaj podliježe Kaznenom zakonu i počinitelju prijeti godinu dana zatvora te je svaka informacija bitna, poručuju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 23:50