POVRATAK NA DRŽAVNU TELEVIZIJU

VAL PROMJENA NA HRT-u: MIRJANA HRGA ĆE VODITI 'OTVORENO'? Neki od dosadašnjih voditelja ostaju, ali neki odlaze na nove pozicije

    AUTOR:
    • Klara Rožman

  • OBJAVLJENO:
  • 08.09.2017. u 08:49

Zagreb, 190916. Mirjana Hrga, novinarka i voditeljica RTL-a.
Foto: / CROPIX
Neja Markicevic / HANZA MEDIA

Mirjana Hrga

Uz promjene urednika i voditelja HRT-ova središnjeg Dnevnika (priča se da je u toj emisiji na svojoj poziciji sigurna jedino Marta Šimić Mrzlečki, dok se za Branimira Farkaša i Mirjanu Posavac navodno ubrzano traži zamjena, koja bi se, kažu, mogla ukazati u liku Ivana Doriana Molnara), sve su glasnija šuškanja o tome da je Damir Smrtić, koji je početkom ljeta u “Otvorenom” zamijenio smijenjenog Domagoja Novokmeta samo privremeno rješenje.

Naši izvori kažu kako Mislav Togonal ostaje u emisiji, no u vođenju i uređivanju “Otvorenog” trebao bi se smjenjivati s nekim novim, po mogućnosti ženskim licem. Možda ipak i ne tako novim, jer Hloverka Novak Srzić za Index je potvrdila da su je s HRT-a ljetos zvali da ponovo dođe raditi “Otvoreno”.

Ona je tu ponudu odbila i u međuvremenu postala direktorica Turističke zajednice grada Makarske, a tvrdi da svoju budućnost više ne vidi na televiziji nego u turizmu. Što se tiče “Otvorenog”, posljednjih dana šuška se da bi HRT-ovci u toj emisiji jako rado vidjeli i Mirjanu Hrgu koja je na RTL-u smijenjena s mjesta urednice i voditeljice RTL-a Danas.

ELIPSO

Izdvajamo