'UZ VAS SMO, DRŽITE SE'

VAPAJ ESTRADNJAKA: 'DALMACIJA GORI, A GDJE SU NAŠI POLITIČARI, NA ODMORU?' Tony Cetinski, Meri Cetinić, Lile... Svi se mole za opožarenu Dalmaciju

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 18.07.2017. u 10:00

Zeljko Hajdinjak, Zvonimir Barisin, Ivo Ravlic / CROPIX

 

Hrabri vatrogasci, navijači Torcide i građani cijelu noć borili su se s vatrenom stihijom ne bi li obranili kuće diljem Dalmacije te stavili pod kontrolu vatrenu stihiju kakvu stanovništvo u Splitu i okolici ne pamti.

Potporu izmorenim gasiteljima i uplašenim građanima na društvenim mrežama dale su i mnogobrojne domaće zvijezde - u noći na utorak svi su sa strepnjom pratili što se događa na opožarenim područjima.

- Kako je došlo tako blizu? Alo, uprava, diži EU na noge, upregni vojsku, kakvi sastanci ujutro! Držite se, Dalmatinci - objavila je Ida Prester. Zakašnjelom reakcijom hrvatskog političkog vrha razočarana je i legendarna pjevačica Meri Cetinić.

- Dalmacija gori! Hoće li sabornici prekinuti svoj dvomjesečni odmor i uključiti se u pomoć upožarenim područjima!? - napisala je glazbenica, a oštar je bio i Tony Cetinski.

- Podrška svim vatrogascima i molitve usmjerene svima na ugroženim područjima gdje su izbili tako mučki namješteni požari. Kukavice podmeću, a heroji gase i pobjeđuju - objavio je na Facebooku.

 

 

 

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo