POMOĆ STIŽE SA SVIH STRANA

VATROGASCI SUPETAR: 'DANAŠNJI DAN ZAUZET ĆE POSEBNO MJESTO...' Specijalnom objavom istaknuli događaj kojem su svjedočili prvi put u povijesti društva

 
 Facebook

Na službenim stranicama vatrogasnih postrojbi na društvenim mrežama posljednja se 24 sata objavljuju uglavnom dramatične snimke s terena u srednjoj i južnoj Dalmaciju koju su poharali stravični požari, kao i podrška vatrogascima.

U moru objava istaknula se ona na stranici Vatrogasci Supetar koji su između ostalog istaknuli i slabo poznatu zanimljivost. Ovo je prvi puta da jedna njihova vatrogasna ekipa odlazi na kontinent u pomoć.

Evo što su napisali:

‘U 66-godišnjoj povijesti našeg Društva i njegove vatrogasne postrojbe današnji dan zauzet će posebno mjesto kao dan kad je prvi put jedna naša vatrogasna ekipa krenula na kontinent u pomoć svojoj braći na kopnu.

Gasni vlak čine 1ZV i 1AC. Vatrogasci koje je zapala ova teška i odgovorna dužnost su Jere, Ante, Ivor i Hrvoje, a vodi ih zamjenik zapovjednika Frane.

Momci naše misli i molitve su s vama... Drž'te se i tornajte se nase šta pri!’

I korisnici Facebooka su im u gotovo stotinu komentara poželjeli sreću.

Danas ujutro oko pola 11 sati na stranici su objavili i fotografiju njihovog sretnog povratka nakon cjelodnevne i cjelonoćne smjene.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 12:40