MISTERIJ

VELIKA POTRAGA U ZAGREBU Traži se vlasnica vjenčanice: 'Zabunom ju je našoj udruzi donirao njezin otac, a sada ne možemo doći do njega'

Nesvakidašnji apel odaslali su iz Socijalne zadruge Humana Nova Zagreb jer traže vlasnika, točnije vlasnicu, vjenčanice koja je zabunom zalutala u njihovoj sortirnici zajedno s ostalom doniranom robom.

Naime, iz Zadruge napominju kako su prošli tjedan u njihov Re-use shop u Ulici grada Gospića 3 u Zagrebu došli stariji gospodin i jedan mladić u potrazi za vjenčanicom koju su zabunom donirali s ostalom starom odjećom koja im nije trebala.

- Kći ili snaha spomenute gospode nimalo nije bila sretna kad je uočila da su zabunom donirali i vjenčanicu koja osim financijske ima i ogromnu sentimentalnu vrijednost. Isprva nismo znali o čemu se radi, jer nismo našli nikakvu vjenčanicu na našim policama. Nakon par dana, u prostoru gdje sortiramo staru robu na polici u jednoj kutiji smo pronašli vjenčanicu, no nažalost gospodin koji ju je tražio nije ostavio nikakav kontakt. I jako želimo da gospodin i mlada dama dobiju svoju vjenčanicu pa ga molimo ovim putem da nam se javi – poručuje Saša Jovanović, volonter u Humana Nova Zagreb koja se, inače, bavi skupljanjem i sortiranjem rabljene odjećete reciklažom tekstilnog otpada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 05:42