PRERANA SMRT

VELIKA TUGA Preminula Anđela iz Bibinja koja je od siječnja bila u komi. U bolnicu je stigla s upalom pluća, a iza sebe ostavlja supruga i sina (1)

 Facebook

Mlada Anđela Tičić (20) iz Bibinja koja se od 14. siječnja ove godine nalazila u induciranoj komi u Zagrebu izgubila je bitku s bolešću. Iza sebe je ostavila supruga i jednogodišnjeg dječaka, a ova tužna vijest pogodila je snažno Zadar koji se već aktivirao ne bi li im pomogao kako god može u ovim teškim trenucima, javlja Zadarski list.

U humanitarnoj grupi Srce zadarsko već je pokrenuta akcija prikupljanja pomoći za Anđelinu obitelj, a tu je vijest podijelila humanitarka Marjana Ikić koja je od samih početaka pomagala obitelji.

- Želim posvetiti jednoj divnoj ženi ovo. Draga Anđela nas je napustila danas. Tuga i ne znam što reći drugo osim čuvali te anđeli Anđela naša, napisala je Ikić.

Anđela je u bolnici boravila od siječnja ove godine. Nakon proslave prvog rođendana njezinog sina, požalila se na simptome viroze, blagu prehladu i bolove u leđima. Nakon četiri dana suprug ju je pronašao onesviještenu i hitno prebacio u zadarsku bolnicu, gdje joj je dijagnosticirana teška bakterijska upala pluća. Prebačena je u Zagreb, počela je bitka za njezin život, liječnici su je stavili u umjetno izazvanu komu.

U travnju ove godine stigle su vijesti da se probudila iz kome. Međutim, čini se da je bolest ipak ostavila preteške posljedice i iscrpila do kraja njezino tijelo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 18:34