'MOJA HOBOTNICA'

VIDEO 'Bijesprvi' opjevao Sanaderov povratak: Figa je u srcima, a lova nestala, ima tu i više istina

 Bruno Konjević/CROPIX

Povratkom Ive Sanadera u Hrvatsku te na hrvatsku političku scenu, vratio se i jedan od njegovih najvećih kritičara - YouTube korisnik ' Bijesprvi' koji se ranije bio proslavio brojnim filmićima o ministru Ivici Kirinu, ali i drugim hrvatskim političarima.

U najnovijem uratku, nazvanog 'Moja hobotnica', Bijesprvi je preradio popularnu pjesmu 'Moja Domovina' u kojoj je preradio stihove kako bi na svoj način opjevao trenutačno stanje u hrvatskoj politici.

- Svakog dana mislim na tebe, crtam recke brojim godine. Figa je u srcima, a lova nestala, ima tu i više istina - početni su stihovi pjesme koju prati i video spot s jednako maštovitim ilustracijama.

Bijesprvi se osim vladajućih osvrnuo i na opoziciju koju je također pozdravio na svoj način.

- Vratio se Ivo, pa je red da se i ja malo aktiviram. Zahvaljujući prepjevu od Simke s niktitanik.com večeras vam premijerno predstavljamo HDZ band aid special Remetinec mix. I pozdrav oporbi, ma gdje god se ona skrivala... Ako nećete vi ima tko hoće, ne bojte se... - stoji u komentaru kojeg je Bijesprvi ostavio na YouTubeu.

Preostaje samo vidjeti hoće li remetinečka verzija Moje domovine zasmetati vladajućima kao što su raniji uradci Bijesprvog smetali nekadašnjem ministru unutarnjih poslova Ivici Kirinu koji ga je zbog čestog spominjanja pokušao pronaći i putem IP adresa. Izgleda, bez uspjeha.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 10:44