SMRT NA CESTI

VIDEO: DETALJI TRAGEDIJE KRAJ KRIŽEVACA Stjepan (19) se motociklom zabio u priključno vozilo kamiona i na mjestu poginuo

 
Ilustracija
 Željko Puhovski / CROPIX

Na državnoj cesti DC-28, na relaciji Križevci-Bjelovar, u Kuštanima, naselju u Općini Sveti Ivan Žabno, u srijedu oko 7,20 sati došlo je do prometne nesreće u kojoj je motocikl naletio na kamion.

Vozač motocikla smrtno je stradao, a portal Prigorski.hr doznaje kako je riječ o 19-godišnjem Stjepanu S. iz Ladinca, koji je upravljao motociklom Yamaha zagrebačke registracijske oznake, ali bez odgovarajuće kategorije upravljanja motociklom.

Dolaskom do kućnog broja 25, prednjom stranom motocikla udario je u priključno vozilo Schwarzmuller, koje je bilo priključeno za teretno vozilo Mercedes križevačkih registracijskih oznaka, kojim je preko kolnika s parkirališta upravljao 37-godišnji vozač.

U ovoj prometnoj nesreći na mjestu događaja smrtno je stradao vozač motocikla. Vozač teretnog vozila nije bio pod utjecajem alkohola, što je utvrđeno u Domu zdravlja Križevci, gdje mu je vađena krv i izuzet urin, piše Prigorski.hr.

Očevidne radnje obavila je zamjenica Općinskog državnog odvjetnika u Bjelovaru uz stručnu pomoć policijskih službenika Policijske postaje Križevci. O okolnostima prometne nesreće provodit će se daljnje kriminalističko istraživanje, a policijski službenici dostavit će izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:20