DOBIO DRES S POTPISIMA

VIDEO: DJEČAK KOJEMU JE VUČIĆ OČITAO LEKCIJU JER MU JE REKAO DA NAVIJA ZA RIJEKU NIJE SE PREDOMISLIO Mali Popović bio je specijalni gost na Rujevici

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 12.09.2017. u 00:00

screenshot / HNK Rijeka

 

Tino Popović u subotu je bio poseban gost HNK Rijeka na utakmici protiv Cibalije, pohvalili su se u ponedjeljak u riječkom nogometnom klubu.

Osmogodišnji Tino je veliki navijač Rijeke, a to je najbolje dokazao kada je u posjetu Beogradu srpskom predsjedniku Aleksandru Vučiću na pitanje za koga navija odgovorio - za Rijeku!

To je očito bio odgovor koji se nije previše svidio Vučiću, koji je malom Popoviću pokušao očitati lekciju.

- Za Rijeku? Tino, moraš naći neki veći i bolji klub za koji ćeš navijati. To moraju biti Zvezda ili Partizan, klubovi veći od Rijeke. Malo veći od Rijeke, Dinama, Hajduka. Dakle, ili Zvezda ili Partizan - poručio mu je Vučić, no sada je postalo jasno da se Tino nije pokolebao te da je jasno za koji klub i dalje kuca njegovo srce.

 

Igrači Rijeke Matej Jelić i Simon Sluga te predsjednik kluba Damir Mišković dočekali su u subotu Tina u predsjedničkom skyboxu uručivši mu dres s potpisima riječkih prvotimaca.

- Ne treba previše isticati koliko je ova gesta značila malom navijaču, samo jednom od mnogih iz nove generacije koji će još dugo živjeti, disati i navijati za - Rijeku!, poručili su iz nogometnog kluba, koji je objavio i nekoliko fotografija sretnih trenutaka.

HNK Rijeka
HNK Rijeka
HNK Rijeka
HNK Rijeka
HNK Rijeka
 

ELIPSO

Izdvajamo